Izvor: Press, 17.Okt.2018, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kija ima rak?! Pobednica Zadruge snimljena ispred Instituta za onkologiju i radiologiju sa hrpom papira (VIDEO)

Fanovi Kije Kockar zabrinuti su za njeno zdravstveno stanje
Pobednica Zadruge 1 Kristina Kija Kockar snimljena je ispred Instituta za onkologiju i raiologiju Srbije kako nosi sa sobom hrpu nalaza.
Kiju je kako odlazi u pomenutu ustanovu u Beogradu, da li na ispitivanje ili lečenje još nije poznato, snimila ekipa emisije "Paparazzo lov", što je zabrinulo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sve njene fanove.
Kristina Kija Kockar/ Foto: ATA Images

Podsetimo i na to da je pre samo tri dana Kija u emisiji "Premijera" ukazala na to da ima ozbiljnijih problema kojima treba da se pozabavi, a u koje kako je rekla ne spada njen odnos sa bivšim mužem Slobom Radanovićem niti bilo šta slično tome. Da li je upravo tada mislila na zdravstvene probleme, ostaje da vidimo.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

KIJA KOCKAR PROGOVORILA O BOLESTI: Snimljena kako izlazi iz bolnice, a sada otkriva o čemu se radi!

Izvor: Scandal.rs, 17.Okt.2018

Vest da je Kija Kockar pre neki dan posetila Institut za onkologiju zabrinula je javnost. Kristina Kija Kockar snimljena je kako izlazi iz Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije u Beogradu, a sumnjalo se kako ima tumor. Pobednica prve sezone rijalitija progovorila je o tome koliko ju je razbesnelo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.