Kifer Saterlend ponovo sam

Izvor: S media, 06.Jul.2011, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kifer Saterlend ponovo sam

Glumac Kifer Saterlend odlučio je da nakon tri godine veze i veridbe, ostavi svoju devojku i vrati se samačkom životu.

Nakon tri zajedničke godine glumac Kifer Saterlend i modna direktorka časopisa "Allure" okončali su svoju vezu, iako su bili na korak do oltara, prenosi Index.

Američki mediji su u isto vreme kad i raskid, objavili kako se kifer viđa sa pripadnicom njujorškog visokog društva Elenor prop, ali ona tvrdi kako su njih dvoje samo prijatelji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Saterlend je devojku zaprosio prošle godine tokom odmora u Italiji, a svadbena zvona su u poslednje vreme bila sve glasnija - navodno su u jednoj zlatari viđeni u potrazi za prstenjem.

Saterlend je ranije dvaput bio u braku. S Kamilom Ket, majkom svoje 23-godišnje kćeri Sare, u braku je bio od 1987. to 1990. godine, a s Elizabet Vin od 1996. do 1999. godine. On i glumica Džulija Roberts svojevremeno su bili vereni, ali ga je ona ostavila 1991. godine, svega tri dana prie venčanja.

[tbleft=Donald Saterlend oborio biciklistkinju!

Džulija Roberts napala sestru

Džulija Roberts je zaista zgodna žena (FOTO)

]

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.