Izvor: Blic, 10.Jun.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kičić srpski Garfild

Kičić srpski Garfild

Garfild, mačor sa filmskog platna, u novim putešestvijima ne samo da kreće put Evrope nego i progovora na srpskom. Garfildu glas pozajmljuje Gordan Kičić.

- Garfild mi je užasno gotivan i zabavan mačor. Kao i on, i ja lazanje prosto obožavam! U detinjstvu sam jako voleo crtaće, a idoli su mi bili Nikola Simić i Đuza Stojiljković - kaže Gordan.

Domaća premijera 'Garfilda 2' je 28. jula u Domu sindikata, u ulozi Garfildovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dvojnika Princa je Nebojša Glogovac, a Stefan Kapičić daje glas buldogu.

Dogodovštine mačora sada se nastavljaju u Evropi. On kreće na put preko velike bare da iznenadi svog gospodara Džona Arbakla, koji je u Londonu da bi zaprosio svoju devojku, veterinara Liz Vilson. U zemlji Big Bena, Garfild će slučajno zameniti mesto sa Princom, kraljevskim mačkom koji liči na njega i koji je nasledio dvorac Karlajl od svoje vlasnice. I dok Garfild kao Mačor od Karlajla uživa u blagodetima dvora, Princ živi jednostavnim životom običnog mačka, Međutim, teško je glavi koja nosi krunu. Garfildov veći, bolji, savršeniji svet uskoro će biti okrenut naglavačke...

M. Graf

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.