Kevinova mama glumi u jednoj od hvaljenijih serija godine - mnogi je uopšte nisu prepoznali! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2020, 14:03

Kevinova mama glumi u jednoj od hvaljenijih serija godine - mnogi je uopšte nisu prepoznali! (FOTO)

Dobro jutro, deco.

Kevinova mama iz božićnog klasika "Sam u kući" rekreirala je scenu iz nastavka filma, a snimak je postao viralan nekoliko meseci nakon što je nastao.

Keterin O'Hara (66) snimila je svoju reakciju kada shvati da je zaboravila Kevina, koga igra Mekoli Kalkin, a mnogi su se iznenadili kad su shvatili da je reč o istoj osobi koja glumi Moiru Rouz u seriji koja je ove godine dominirala na dodeli Emija.

Catherine O'Hara is a treasure...pic.twitter.com/bAN9bylQPu
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— Rex Chapman🏇🏼 (@RexChapman) November 29, 2020

Snimak je sad postao viralan nakon što su neki otkrili da je reč o Moiri iz hvaljene serije "Schitt's Creek". "Trebalo mi je pet sezona Schitt's Creeka da shvatim kako je Moira Kevinova mama iz Sam u kući", samo je jedna od reakcija na Tviteru.

A post shared by Schitt's Creek (@schittscreek)

(VIDEO) "SANJA I JA SMO SE SVAĐALI NA KRV I NOŽ" Nikola Đorđević otkrio detalje veze sa pevačicom grupe "Hurricane"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.