Kenedijevi ubili Merilin Monro?

Izvor: Blic, 19.Mar.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kenedijevi ubili Merilin Monro?

Australijski glumac i pisac Filip Mor otkrio je strogo čuvani FBI dokument iz davne 1964. godine koji potvrđuje činjenicu da su Džon i Robert Kenedi ubili slavnu glumicu i seks simbol pedesetih godina prošlog veka Merilin Monro!

Dokument se zove „Robert F. Kenedi", a u njemu jasno piše da je tadašnji američki ministar pravosuđa znao za plan izazivanja samoubistva glumice. Takođe se navodi i to da je on možda lično učestvovao u planu zajedno sa njenim psihijatrom, menadžerom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i glumcem Piterom Lavfordom. Oni su iskoristili sklonost emotivno nestabilne Merilin da skreće pažnju na sebe lažnim pokušajima samoubistva, pa su je snabdeli smrtonosnom količinom tableta. Merilin, koja je tada imala 36 godina, popila je te tablete u nadi da će je lekari pronaći na vreme i spasti, i da će je javnost posle ovakvog čina više voleti. Međutim, ona je ostavljena da umre. Motiv ubistva slavne glumice je bila njena pretnja da će, ako se Džon ne razvede od Džeki, ispričati svima ne samo da su njih dvoje u vezi, već i tajne planove o napadu na kineska nuklearna postrojenja o kojima joj je predsednik pričao dok su zajedno ležali u njenom krevetu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.