Keli Ozborn je srećna što ne izgleda kao Kejt Mos

Izvor: Blic, 10.Avg.2012, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keli Ozborn je srećna što ne izgleda kao Kejt Mos

Keli Ozborn ne bi volela da izgleda kao Kim Kardašijan i Kejt Mos, jer smatra da su njih dve pod velikim pritiskom zbog neprestane brige oko izgleda.

- Znam pod kakvim su pritiskom moje prijateljice Kim Kardašijan i Kejt Mos i zbog toga ne želim da ikada budem u centru pažnje zbog svog lepog izgleda. Ne postoji savršenstvo - izjavila je pevačica za "Female First".

Keli kaže da su lepe žene preopterećene time da zadrže svoju lepotu. Ćerka Ozija Ozborna dodaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je za svaku osobu važno da se ne upoređuje ni sa kim.

- Mi ne prepoznajemo našu lepotu jer smo suviše okupirani poređenjem sa drugim ljudima. Nije svako od nas Žizel Bundšen ili Bijonse, ali i najlepše žene su nesigurne u svoj izgled - rekla je Keli.

Pevačica i rijaliti zvezda poručila je da svako od nas treba da prihvati sebe i da zavoli svoj izgled. Iako je uspela da izgubi veliki broj kilograma, Keli ipak ne misli da sada izgleda mršavo, pa sebe često naziva "bivšom debelom devojkom".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.