Keli Ozborn: Svakog dana razmišljam o drogi

Izvor: S media, 08.Apr.2010, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keli Ozborn: Svakog dana razmišljam o drogi

Keli Ozborn, kćerka slavnog rokera Ozija Ozborna, koja je već četiri puta završila u klinici za rehabilitaciju gde se lečila od zavisnosti o tabletama, izjavila je kako gotovo svakodnevno razmišlja o drogi.

Keli priznaje kako uvek postoji rizik da će ponovno posrnuti. "Kada se jednom navučete i postanete ovisnik, uvek ćete to i ostati", izjavila je Keli koja je o Vikodinu postala ovisna sa samo 17 godina, a dnevno je znala popiti i do 50 tableta.

Tako je živela >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << gotovo tri godine, a nakon što je već godinu dana čista, priznaje kako i dalje ima loših trenutaka. "Kada sam loše, nazovem sponzora i razgovor s njim mi pomogne. Postoji toliko stvari koje možete raditi umesto da uzimate drogu koja je uvek najlakši izbor", savetuje Keli u intervjuu za časopis Stajlist.

"Nakon rehabilitacije, sve me plašilo jer sam se osećala kao da sve radim prvi put. Bila sam strašno nesigurna u sebe, čak nisam htela da spavam sa svojim dečkom. Razmišljala sam kako on sigurno s podsmehom gleda u moju veliku, debelu guzicu ili u moje grudi koje izgledaju kao tužni smajli", dodala je Keli i dodala kako je sada srećna sa svojim izgledom jer je jedna od onih žena koje su zdrave i tako i izgledaju.

"Nisam mršava, zdrava sam i moje telo ima lep oblik. Nisam jedna od onih koje će se izgladnjivati i razboleti kako bi bile mršave", rekla je Keli. Izvor: Index.hr

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.