Keli Klarkson potrošila 243.000 dolara na prsten koji ne može da iznese iz Velike Britanije

Izvor: Blic, 20.Okt.2012, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keli Klarkson potrošila 243.000 dolara na prsten koji ne može da iznese iz Velike Britanije

Pevačica Keli Klarkson potrošila je čak 243.000 dolara na prsten koji je nekada pripadao spisateljici Džejn Ostin. Ono što nije znala jeste da je prsten u Velikoj Britaniji proglašen nacionalnim blagom i da je zabranjeno iznositi ga iz zemlje.

Kada je Keli Klarkson (30) ugledala zlatni prsten koji je pripadao Džejn Ostin, momentalno se zaljubila u njega. Bez razmišljanja je dala 243.000 dolara na komad nakita, za koji se ispostavilo da ne može da se iznese iz Velike Britanije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Keli je prsten kupila u julu i od tada pokušava da ga odnese u Ameriku, što su joj britanske vlasti zabranile.

- Ustala sam u četiri ujutru kako bih se nadmetala na aukciji. Ispostavilo se da ne mogu da odnesem prsten kući, jer se smatra nacionalnim blagom - rekla je zvezda za "Dejli Star".

Keli je dodala da je veliki obožavatelj britanske kulture. Pre nego što je kupila prsten, ona je obišla sve građevine prikazane u filmu "Gordost i Predrasude", koji predstavlja ekranizaciju romana Džejn Ostin iz 1813. godine.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.