Kejt Mos se još jednom skinula

Izvor: Blic, 12.Dec.2011, 03:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejt Mos se još jednom skinula

Kejt Mos se još jednom svukla pred kamerama. Popularna manekenka ne haje za zimu i hladnoću i rešila je da ugreje srca muškaraca širom sveta.

Još se njene nage fotografije za „Pirelijev" kalendar nisu ni ohladile, a Kejt se već slikala gola za proizvođača nakita „Fred".

Još od vremena njenih fotografija u toplesu za „Kelvina Klajna", Kejt Mos se ne stidi da se skine pred objektivom fotoaparata.

Nakon izlaska „Pirelijevog" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kalendara u kojem se slikala gola, Kejt je izbacila nove obnažene slike i to za proizvođača nakita „Fred". Ta firma sa kojom je Kejt već sarađivala, objavila je fotografije na kojima je popularna manekenka gola do pojasa i izazovno reklamira nakit.

Ukupno 22 komada nakita koji je ona dizajnirala, inspirisani su tetovažama na telu popularne lepotice, a posebno se izdvaja sidro koje ona i njen suprug Džejmi Hinc imaju istetovirano.

Cena nakita kreće se od 420 do 5.000 funti, a reklamna kampanja počela je u oktobru, iako su tek sada slike objavljene.

Zima izgleda ne smeta ovoj lepotici da pokaže svoje obline, a ako ovako nastavi, fanovi će zaboraviti kako izgleda obučena.

Povezane vesti: Kejt Mos naga u reklami za nakit

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.