Kejt Mos profitirala od kokaina

Izvor: S media, 14.Okt.2010, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejt Mos profitirala od kokaina

Supermodel Kejt Mos pažnju javnosti često je privlačila ispadima koji su gotovo uvek bili povezani sa drogom i alkoholom.

Vrhunac takvih događaja bio je 2005. godine, kada je uhvaćena kako konzumira kokain. Mnogi su joj tada prorekli kraj karijere, a dogodilo se suprotno prenosi bosanski sajt dnevniavaz.ba.

Prema rečima njene menadžerke Sare Dukas , Kejt je upravo na tom skandalu zaradila. U intervjuu za Radio "Four's Desert Island Discs" Sara Dukas izjavila je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da je Kejt nakon skandala sa drogom svoju imovinu uspela da udvostruči, i to sa dva na četiri miliona dolara godišnje. Menadžerka koja je uz Kejt tokom cele njene karijere uočila je na aerodromu kada joj je bilo samo 14 godina. U intervjuu je rekla:

- I negativna reklama je dobra reklama. Najzanimljivije je što joj je to zapravo pomoglo u karijeri. Tada mi je bilo najvažnije da se uverim da je ona dobro, a nakon toga sam odletela u Ameriku, gde sam provela dosta vremena uveravajući njene velike klijente da joj ne otkažu poslove. Izvor: S media

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.