Katarina Živković se “nacvrcala” pa završila u muškom toaletu!

Izvor: 011vodič.com, 29.Okt.2015, 07:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Živković se “nacvrcala” pa završila u muškom toaletu!

Katarina Živković napravila je pravu zbrku u muškom toaletu jednog restorana u koji je, po svemu sudeći, nehotice ušla.
Katarina je svojim pevanjem uveličala jednu proslavu, a kako bi na binu izašla opuštena, pevačica je naručila jednu rakiju i potom se našalila sa kolegama, rekavši:
“Šta ću kad sam alkoholičar”. A potom je naiskap popila prvu čašicu rakije. Gde je prva, tu je uglavnom i druga, te je lepa Kata odmah naručila novu turu.
Vedra >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i nasmejana, nazdravljala je sa kolegama, a kada je žestina ponovo isparila iz njene čaše, kolega joj je priskočio u pomoć i prelio rakiju iz svoje čaše u njenu, te su drugarski podelili piće. Nakon toga usledilo je još nekoliko tura, a od silne tečnosti Živkovićeva je pohitala do toaleta.
Kako se nakon nekoliko čašica lako pobrkaju lončići, šerpe i poklopčići, pokazala je Kaća, koja je ušla pravo u muški WC. Muškarci koji su bili unutra začuđeno su pogledali atraktivnu pevačicu, koja je tek nakon nekoliko sekundi shvatila da nešto nije u redu. Tada se čuo glasan smeh iz muškog toaleta, a Katarina je postiđeno izašla, praveći se da se ništa nije dogodilo.
Živkovićeva je nakon toga shvatila koliko je sati, pa je rešila da pauzira sa pićem do nastupa. Nastavila je druženje sa kolegama uz kafu i fotkanje za društvene mreže, a dejstvo tekućine iz zlokobnih čašica je polako oslabilo, te je u punom sjaju izašla na binu. Iako je imala poteškoća sa odlaskom u toalet, pevanje joj je kao i uvek išlo od ruke, te je gostima priuštila nezaboravan ostatak večeri.


#svet
The post Katarina Živković se “nacvrcala” pa završila u muškom toaletu! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.