Katarina Živković najavljuje spot: Koristili smo Spilbergove efekte (VIDEO)

Izvor: S media, 26.Sep.2012, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Živković najavljuje spot: Koristili smo Spilbergove efekte (VIDEO)

Popularna pevačica ekranizovala je pesmu "Devet meseci" kojom se predstavila na "Grandovom festivalu". Nije se plasirala u finale i tada je bila nezadovoljna, ali smatra da pesma zaslužuju ekranizaciju, te je snimila spot.

- Mislim da je spot fenomenalan, koristili smo neke efekte koje Spilberg koristi u filmovima, rekla je Katarina Živković i prokomentarisala svoje glumačko umeće:

- Mislila sam da sam mnogo loša glumica i da ne znam da odglumim >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ako me nešto ne pogodi. Ali u spotu kada sam glumila samu sebe sam iznenadila kao i sve članove ekipe.

Pogledajte delić atmosfere sa snimanja:

*** Spremna za majčinstvo: Ko će Sandri Africi napraviti sina?

*** Guza na izvolte: Posle Madone i Karleuše još jedna pevačica se skinula!

*** Doskorašnje neprijateljice u istim pantalonama, kojoj bolje stoje?!

Izvor: S media, Foto: Facebook

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Katarina Živković najavila spot: Koristili smo Spilbergove efekte

Izvor: Svet plus, 26.Sep.2012

Popularna pevačica ekranizovala je pesmu "Devet meseci " s kojom se predstavila na ovogodišnjem "Grand festivalu ". Iako se nije plasirala u finale, smatra da pesma zaslužuje ekranizaciju, te je snimila spot čija se premijera očekuje uskoro.

Nastavak na Svet plus...

Katarina Živković: Uskoro će promovisati svoj novi spot!

Izvor: Poznati.info, 27.Sep.2012, 16:19

Pevačica Katarina Živković uskoro će promovisati svoj novi spot za pesmu “Devet meseci“. Kako smo saznali, snimanje joj nije teško palo, iako je scenario bio zahtevan. – Ovo je jedna jako tužna priča o sudbini srpske porodice. Drago mi je što će zajedno sa mojom pesmom, spot nositi poruku...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.