Katarina Živković: Starlete, zaobiđite me i radite nešto u životu!

Izvor: Blic, 02.Feb.2015, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Živković: Starlete, zaobiđite me i radite nešto u životu!

Iako slovi za onu koja retko naseda na provokacije i obično ne odgovara na napade, Katarina Živković ovoga puta nije mogla da odoli a da ne odgovori starletama.

- Starlete, konfete...šta li ste, ne znam. Radite nešto u životu, neki dobrotvorni rad, štitite gradsko zelenilo, mašite zastavicom...ne znam ... bilo šta ... Kaću zaobiđite i skinite joj se sa grbače! Već ste počele da smarate! - napisala je Živkovićeva na svom Fejsbuk profilu.

Podsećanja radi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pevačicu su u medijima najpre dovodili u vezu sa fudbalerom Aleksandrom Mitrovićem koga su povezivali i sa Sorajom Vučelić.

Katarina je te navode kasnije demantovala, ali je ubrzo osvanula nova priča sa starim akterima. U njima izvesna starleta Tina Šegetin tereti Kaću da se nabacivala njoj i Soraji te da pevačica voli žene, a ne muškarce.

Izgleda je ovo poslednje prelilo Kaćinu ionako punu čašu te je objavila ovaj status na ovoj društvenoj mreži.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Katarina Živković poručuje starletama: Radite nešto u životu, samo me zaobiđite!

Izvor: Svet, 02.Feb.2015

Iako važi za osobu koja retko naseda na provokacije i obično ne odgovara na napade, Katarina Živković ovoga puta nije mogla da odoli, a da ne odgovori starletama.. “Starlete, konfete, šta li ste, ne znam?! Radite nešto u životu, neki dobrotvorni rad, štitite gradsko zelenilo, mašite zastavicom,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.