Katarina Ostojić: Nudili su mi novac za seks!

Izvor: Dzungla.org, 06.Sep.2011, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Ostojić: Nudili su mi novac za seks!

Atraktivna pevačica priznala da ju je vlasnik jedne diskoteke pozvao da peva samo da bi je odveo u krevet

Lova za hopa-cupa.
Nedavno je ponovo aktuelizovana priča o elitnoj prostituciji na estradi, ali tada je Katarina Ostojić Kaja izričito odbijala da bilo šta kaže na tu temu. Međutim, na kraju je ipak progovorila i u emisiji „Red karpet“ na Novoj TV otkrila da joj je vlasnik jednog kluba nudio novac za seks.
- Vlasnik diskoteke u kojoj je trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << da imam nastup rekao mi je da me je zapravo pozvao da tu pevam kako bi spavao sa mnom a da je honorar koji mi je dao u stvari novac za seks sa njim, ukoliko na to pristanem. Blago rečeno, bila sam šokirana kada mi je to kazao - rekla je Kaja, ne želeći da otkrije o kojoj diskoteci je reč i kada se to desilo.
Stoga smo je pozvali, ali ni nama nije bila rada da kaže, baš kao što nije htela da objasni zašto je baš sada progovorila o nemoralnoj ponudi.
- Ne mogu to da komentarišem, želim da budem van svih tih priča o elitnoj prostituciji - bilo je sve što nam je rekla pevačica.
Kaja je svojom izjavom potvrdila da u pričama o prostituciji na estradi i te kako ima istine te da su ponude ovog tipa svakodnevna pojava.
(Izvor: Kurir)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.