Kaskader hodao po žici 300 metara iznad zemlje

Izvor: Radio 021, 20.Sep.2015, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaskader hodao po žici 300 metara iznad zemlje

Kaskader Kane Peterson je nedavno napravio zastrašujući poduhvat u Australiji.

On je prešao žicu postavljenu između dva nebodera bez bezbednosne mreže.

Ovaj 36-godišnji muškarac iz Sidneja je tako prešao put na žici dug 21 metar između tornjeva Melburne Eureka i to 300 metara iznad zemlje.

Peterson, koji je pre dve nedelje postao tata, prešao je žicu bez sigurnosne mreže. Rekao je da je tokom prelaska patio od grčeva u nozi. "Jednostavno sam se naterao da nastavim", dodao je.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Hodao po žici 300 metara iznad zemlje

Izvor: BanjalukaLive.com, 20.Sep.2015

Kaskader Kane Peterson je nedavno napravio zastrašujući poduhvat u Australiji. On je prešao žicu postavljenu između dva nebodera bez bezbjednosne mreže. Ovaj 36-godišnji muškarac iz Sidneja je tako prešao put na žici dug 21 metar između tornjeva Melburne Eureka i to 300 metara iznad zemlje. Peterson,...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.