Izvor: Blic, 27.Avg.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karte za „Rebelde“ gotovo rasprodate

Ukoliko želite da uživo čujete grupu RBD, koja će 7. septembra nastupiti u „Beogradskoj areni", bolje požurite, karte su skoro rasprodate, a u prodaji je ostalo manje od 1.000 ulaznica!

- Očekivali smo veliko interesovanje, ali smo i mi iznenađeni brzinom kojom se karte prodaju. Do sada je prodato 13.000 ulaznica, a preostalo ih je veoma malo - kaže za „Blic" Đorđe Milutinović, direktor „Beogradske arene", koja organizuje gostovanje popularnog meksičkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << benda.

Po njegovim rečima, koncert će trajati najmanje sat i četrdeset minuta, a članovi grupe u Beograd dolaze na dan koncerta, a već sledećeg dana putuju iz Srbije.

Za fanove benda RBD ovo je verovatno poslednja prilika da vide svoje ljubimce na delu budući da je meksička šestorka pre desetak dana najavila da posle ove turneje prestaje sa radom. Uzaludne su bile peticije na internetu, pa čak i ulični protesti koji su 24. avgusta održani širom sveta (naravno, i u Beogradu), RBD su ponovili da će se od svoje verne publike oprostiti na kraju turneje.

Da podsetimo, grupa RBD nastala je 2004. od junaka TV serije „Rebelde" („Buntovnici"), a meksički pop bend je postao veoma popularan u zemljama španskog govornog područja nakon velikog uspeha hitova kao što su „Salvame" i „Un Poco de Tu Amor". Na koncertima, sastav RBD najčešće izvodi muziku koja se pušta u seriji, u Meksiku su postali jedna od najkomercijalnijih grupa, a njihova popularnost već godinama raste i u inostranstvu.

Ulaznice za koncert koštaju od 1.600 do 6.000 dinara i mogu se kupiti u „Tiketlajnu", „Eventimu", prodavnicama IPS-a, „Mamutu", „Takvud sinepleksu" i na blagajni „Beogradske arene".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.