Karte za Heldena 1.000 dinara

Izvor: Blic, 31.Mar.2010, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karte za Heldena 1.000 dinara

Jedan od vodećih svetskih haus di-džejeva, Armand van Helden nastupiće 1. maja u beogradskom „BelExpo” centru na prvoj „Heineken StarMuse” žurki.

Podršku će mu pružiti bruklinski di-džej Tod Teri, karte za ovu žurku koštaju 1.000 dinara, a u prodaji se mogu naći od ponedeljka, 15. marta, u Bilet servisu i „Mamutu”. Helden je tvorac planetarno popularnog hita „You Don’t Know Me”. Muzikom je profesionalno počeo da se bavi još devedesetih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << godina, a proslavio se 1996. remiksom pesme od Tori Amos „Professional Widow”.

Remiksovao je mnoge pesme poznatih izvođača među kojima su „Rolingstonsi”, Britni Spirs, Džastin Timberlejk, Daft Pank, Mobi. Njegov kolega, Tod Teri, jedan je od rodonačelnika haus žanra, muzičar koji je učestvovao u kreiranju njujorške škole haus muzike.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.