Karlos Santana se venčao na Havajima

Izvor: S media, 06.Jan.2011, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karlos Santana se venčao na Havajima

Jedan od najboljih i najpopularnijih gitarista sveta, Karlos Santana venčao se na Havajima pre nekoliko dana sa svojom devojkom, bubnjarkom Sindi Blekmen.

Slavni gitarista zaprosio je svoju devojku na jednom koncertu u “Tinkley Parku” u okolini Čikaga, koji je održao u julu prošle godine.

Karlos je sačekao da njegova izabranica izvede solo, nakon koga joj je prišao i pred više hiljada ljudi pitao da se uda za njega. Sindi je uz širok osmeh prihvatila ponudu, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je oduševljena publika tapšala.

Ceremoniji venčanja je prisustvovalo 180 gostiju. "Sindi je sve ono što sam ja, od strasti do ranjivosti", rekao je Kolumbijac i dodao: "Sve izgleda lepše kada se deli sa srodnom dušom".

Santana se 2007. godine rastao od supruge Debore sa kojom je bio u braku 34 godine.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.