„Karaoke“ idu na „Avalu“

Izvor: Blic, 27.Avg.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Karaoke“ idu na „Avalu“

Glumac i televizijski voditelj Nikola Đuričko nastaviće ove jeseni dobro da zabavlja publiku svojim popularnim šou programom „Karaoke obračun", sada na Televiziji „Avala". Emisija u produkciji „Adrenalina" emitovana je u početku na televiziji B92, pa potom na „Pinku" prošle televizijske sezone, da bi sada ponovo „promenila dres".

„Karaoke obračun" režira Stanko Crnobrnja, a emisija u kojoj Đuričko peva sa svojim gostima iz sveta muzike, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << filma, mode i sporta imala je visok rejting na svakoj televiziji na kojoj se emitovala.

- Nemam nikakav problem s tim što se moja emisija seli na druge televizije. Važno je da uvek imamo dobre uslove i visok rejting. Do sada nisam imao puno problema s gostima, svi su rado dolazili da pevaju karaoke u mojoj emisiji. Bilo je nekoliko njih koji nisu želeli da gostuju i pojavljuju se na „Pinku", ali to je bio njihov lični stav. Uglavnom, svi vole da dođu kod mene u goste - kaže Đuričko.

Pošto je pokazao vrstan pevački talenat u „Karaoke obračunu", a prethodno i radeći s bendom „Kuguarsi", pitali smo ga da li možda planira da snimi i samostalni muzički album.

- Radio sam sedam godina s bendom „Kuguars", mnogo puta smo izveli predstavu „Smešna strana muzike", gde sam imao dosta pevačkih numera. Pevanje popularnih numera u „Karaoke obračunu" mi je zaista uživanje, međutim, nemam vremena da krenem u snimanje albuma. Ne mogu tome da se posvetim, pevam kod kuće za sebe i porodicu - kaže popularni glumac.

„Karaoke obračun" je proteklih godina postao brend za sebe, a Đuričko pokazao raskošan talenat šoumena. Njegova emisija biće jedan od aduta „Avale", koja za jesenju sezonu najavljuje brojna iznenađenja u svojoj programskoj šemi.

Snima sa Blaševićem

Nikola Đuričko će se ovih dana naći u filmskom gradu u malom selu pokraj Tise, gde će glumiti ulogu Nađa Mandića u filmu Đorđa Balaševića „Kao rani mraz". Đuričko će imati sedam dana snimanja uz slavne kolege poput Radeta Šerbedžije, Peđe Bjelca, Mustafe Nadarevića, Mire Banjac, te mladih Danijela Kovačevića i Jovane Balašević.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.