Karadžić: Moja izjava da napuštam funkciju je nameštena

Izvor: Njuz.net, 22.Jan.2014, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karadžić: Moja izjava da napuštam funkciju je nameštena

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Karadžić kaže da je svaka reč njegove navodne izjave bila nameštena

BEOGRAD, 22. januar 2014, (Njuz) – Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić demantovao je u izjavi za Njuz da je prošle godine najavio povlačenje sa funkcije. Karadžić je istakao da je ta njegova izjava nameštena i da će nadležni odrgani u najkraćem roku utvrditi i sankcionisati onoga ko je odgovoran za tu izjavu.

- Izjava o mom povlačenju je čista nameštaljka. Imamo i svedoke koji mogu da potvrde da je svaka reč moje navodne izjave nereguralna i da se ne temelji na realnim činjenicama. Ja sebi ne bih dozvolio da nešto slično pomislim, a kamoli da to uradim – rekao je Karadžić.
On je istakao da razne vrste neregularnosti nisu uzdrmale njegovu poziciju ni u prethodnom periodu, pa neće ni sada.
-Nameštenih izjava je bilo i ranije u našem fudbalu, mi smo na to upozoravali, nismo zabijali glavu u pesak pred tom pojavom. Pomak koji smo napravili u tom smislu je ogroman, ali kao što i sami vidite nismo uspeli da tu pojavu u potpunosti iskorenimo, što ne znači da nećemo – izjavio je predsednik FSS-a.




Karadžić je naglasio da on namerava da ostane na toj funkciji i da, ukoliko slučajno dođe do izbora u savezu i on ne pobedi svi treba da znaju da su ti izbori namešteni
Soko Sokolović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.