Karađorđevići protestuju zbog rijalitija Dvor

Izvor: Njuz.net, 15.Jan.2011, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karađorđevići protestuju zbog rijalitija Dvor

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeOdlučan u očuvanju tradicije FOTO: Vesti-online.rs

BEOGRAD, 15. januar 2010, (Njuz) - Prestolonaslednik Aleksandar II Karađorđević uložio je oštar zvaničan protest televiziji Pink i produkcijskoj kući Media Prime Time zbog toga što ga nisu uključili u realizaciju najnovijeg rijaliti šou programa >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << Dvor, koji sutra počinje da se emituje na ružičastoj televiziji.
 
Prestolonaslednik je izrazio nezadovoljstvo zbog toga što ga producenti nisu konsultovali ni zbog jednog segmenta dvorskog života tokom priprema ovog rijalitija, iako je, kako je izjavio, on jedna od nekoliko ličnosti u Srbiji koja zna sve o prosečnom životu na dvoru, kao i sve tajne koje takav život sa sobom nosi.
- Smatrala ja puno, a i moja žena smatralo još više od ja, that we...mi treba bude deo od prodžekt Dvor, da uređuje, vodi, domaćini bi mi tlebalo da bude. Ja, my wife, my children, my pet and stuff, mi trebalo se muva okolo i bude Amidži i Medo Brundo, a ne Ogijen, je mi mnogo znala kako vodi jedan Dvor, Ogijen ne zna. Jako nezadovoljno i povređeno, jako - rekao je vidno uznemireni prestolonaslednik na konferenciji za štampu koja je održana danas.
Aleksandar II Karađorđević je istakao da je on, kao pravi domaćinski prestolonaslednik, bio spreman da se u pogledu konsultantskih usluga potpuno besplatno stavi na raspolaganje ekipi koja realizuje Dvor, kao i učesnicima, ali da do konkretnog kontakta dve strane ipak nije došlo.
- Može pokaže Dejanu Cukiću kako da bude pravi kralj i da ima manners, moja suprug Lejdi Ketrin pokaže na Bebi Dol i Danijel Pavlović kako bude prava dama, sve to mi mogli dati advice, many advices - rekao je Karađorđević.
Prestolonaslednik je izrazio sumnju u kvalitet predstojećeg rijalitija zbog, kako je naveo, učešća nestručnog kadra i nedostatka autentičnog kraljevskog duha i iskustva u pripremama ovog projekta.
Krunski savet i Krunsko veće pozvali su sve građana na bojkot novog serijala usled 'nepoštovanja osnovnih principa funkcionisanja kraljevskog dvora u modernoj Evropi'.
TV Pink bez komentara
Televizija Pink nije želela da komentariše primedbe srpskog prestolonaslednika, navodeći da su pripreme za rijaliti šou Dvor realizovane u skladu sa svim produkcijskim standardima koje predviđa ugovor. Tanja Vojtehovski , PR Pink media sistema, rekla je da, prema propisima, ta televizija i produkcijska kuća Media Prime Time nisu u obavezi da radi konsultantskih usluga angažuju bilo koga iz prodice Karađorđević.
Nenad Milosavljević

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.