Izvor: Blic, 21.Maj.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao da se ceo život znamo

Kao da se ceo život znamo

Ivan Zeljković Milioner i Tarik Filipović Milijunaš upoznali su se u sredu uveče i zaglavili celu noć u provodu, obilazeći beogradske klubove. Nakon gostovanja na TV 'Pink', dva voditelja odmah su se sprijateljila.

- Nismo se sreli pre emisije. Tarik nije znao da ću i ja biti gost, tako da je to bilo iznenađenje za njega. Čim smo se upoznali, odmah smo postali drugari i činilo mi se kao da se znamo ceo život - priča Ivan Zeljković >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u razgovoru za 'Blic'. On je, kao pravi domaćin, izveo svog kolegu iz Zagreba u neke od mnogobrojnih klubova u gradu.

- Posle emisije nastavili smo druženje na nekoliko mesta. Obišli smo 'Monin bar', 'Stefan Braun' i klub 'F6'. Video sam da mu se dopala atmosfera beogradskog noćnog života. Bili smo u društvu od desetak ljudi i dobro smo se zabavljali. Naravno, ostali smo do takozvanih ranih jutarnjih časova. Nismo preterivali u piću. Ja sam popio možda tri čaše vina - nastavlja priču popularni Zeka i dodaje da se nisu opterećivali pričama vezanim za kviz.

- Na mene je ostavio potpuno pozitivan utisak. Ni u jednom momentu Tarika nisam doživljavao kao konkurenciju, a ni on mene. Odmah smo se sprijateljili. Pričali smo malo i o poslu, ali nam to nije bila obavezna tema. Bilo je potpuno opušteno veče, kao kada stari poznanici izađu u grad - kaže Zeljković i priznaje da Tarik nije prošao neopaženo kod domaćih devojaka.

- Jeste, primetio sam da je Tarik interesantan beogradskim devojkama. Nije to bilo ništa napadno, ali gde god da smo se pojavili, bilo je pogleda uperenih u njega - priča on i dodaje da će uskoro otići u Zagreb da proveri kakav je Tarik

Filipović domaćin.

- Planiram uskoro da uzvratim posetu. Pošto je moja devojka poreklom iz Zagreba, ići ćemo malo tamo. Nadam se da ću se i tada sresti sa Tarikom, te da ćemo nastaviti druženje - zaključuje Ivan Zeljković.

N. Džodan

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.