Izvor: Blic, 13.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kameron i Džastin potvrdili da su

Kameron i Džastin potvrdili da su se razišli

Kameron Dijaz i Džastin Timberlejk potvrdili su glasine o raskidu posle više od tri godine veze. U zajedničkoj izjavi, koju su dali da bi sprečili dalje spekulacije oko njihovog raskida, bivši par je rekao da se njihova veza završila 'obostranom odlukom i prijateljski', kao i da se oni i dalje vole i poštuju. Vest o ovom raskidu kruži već nekoliko nedelja, a kao razlog navodi se činjenica da se Džastin viđao sa glumicom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Skarlet Johanson. Tridesetčetvorogodišnja glumica i devet godina mlađi pop pevač su počeli da se zabavljaju 2003. godine posle upoznavanja na dodeli nagrada 'Kids choice awards'.

Film sa pesmama grupe ABBA

U Holivudu su počele pripreme za snimanje filma 'Mama Mia', koji će biti adaptacija slavnog mjuzikla sa muzikom legendarne švedske grupe ABBA. 'Universal Pictures' pregovara s britanskom rediteljkom Filidom Lojd, koja je 1999. u Londonu režirala pozorišni spektakl 'Mama Mia', da preuzme režiju filma. Jednu od glavnih uloga tumačiće Meril Strip, a koproducenti su članovi grupe ABBA, Beni i Bjorn.

Madona apelovala da se usvajaju deca iz Afrike

Madona je juče pozvala ljude da usvajaju decu. Gostujući u šou programu Dejvida Letermana, pop zvezda je zatražila usvajanje dece iz Afrike bez obzira na kontroverze koje su pratile njeno usvajanje Dejvida Bande. Takođe, priznala je da nije očekivala da će je svi kritikovati zbog usvajanja.



|

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.