Kalinić se naslađuje zbog provokacije na račun Saleta Đorđevića (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 10.Sep.2019, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalinić se naslađuje zbog provokacije na račun Saleta Đorđevića (FOTO)

Prvo je na Instagramu objavio fotografiju sa treninga Fenerbahčea, odmah posle poraza Orlova, a zatim je pokazao da to nije bilo slučajno.
Naime, Nikola Kalinić je sada pokazao da Saletu Đorđeviću nije zaboravio precrtavanje sa spiska pred Mundobasket, pa je na Instagramu lajkovao i brutalnu šalu na račun Saleta Đorđevića.
Šatirična Instagram stranica je objavila fotografiju zamišljenog Đorđevića, a ispod je bio komentar “Ovo mi je Skola”, aludirajući na fenomenalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << igru Luisa Skole u argentinskom timu, čije je ime podudarno sa našom rečju za školu, samo fali “kvačica”.
Kalinić je lajkovao tu objavu i pokazao da nije mogao da se dostojanstveno suzdrži, već je ispoljio svoju frustraciju što nije bio na Mundobasketu.

 

The post Kalinić se naslađuje zbog provokacije na račun Saleta Đorđevića (FOTO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.