Kal Drogo glumi zlikovca! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 02.Nov.2016, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kal Drogo glumi zlikovca! (VIDEO)

Da li će se devojkama i ovakav sviđati?

Odgovor je verovatno  - da!

Džejson Momoa je ipak jedan od najpoželjnijih glumaca danas kod ženske populacije, a uskoro ćemo moći da ga vidimo kao okrutnog "brđanina" u filmu "Sugar Mountain".

U pitanju je triler s primesama drame, a radnja prati dva brata koji duguju mnogo novca Momoi. Kako bi zaradili novac i otplatili dug, jedan brat lažira nestanak kako bi imali da prodaju dobru priču u preživljavanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u divljini.

Međutim, njihova prevara se izjalovi kada postane jasno da su im životi zaista u opasnosti.

Film režira Ričard Grej, a pored Džejsona glume i Dru Roj, Hejli Veb, Šejn Kofi i Kori Elvs.

Momoa trenutno radi punom parom na više projekta. Naredne godine izlazi njegov debitantni film "Akvamen". Film "The Bad Batch" mu odlično prolazi na festivalima, a šuška se da će glumiti i u rimejku "Vrane".

Do tada, pogledajte trejler za "Sugar Mountain" koji izlazi 9. decembra:



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.