Kakvo umivanje, od toga se stari!

Izvor: BKTV News, 23.Sep.2012, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakvo umivanje, od toga se stari!

Čistoća je pola zdravlja. I lepote. Salma Hajek ne radi ništa polovično kada je reč o mladalačkom izgledu i zato se nikada ne umiva ujutro! Alternativa higijenskoj navici planete: osveženje kože odgovarajućim mlekom za lice.
Glumica Salma Hajek otkrila je tajnu odličnog izgleda! Nije reč o invazivnim kozmetičkim tretmanima niti preskupim kremama već o nečemu mnogo jednostavnijem i, na sreću, daleko dostupnijem.
Svežinu kože lica 46-godišnja glumica duguje neobičnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << navici – ne umiva se nakon buđenja!
Istina je da zvezda filma Od sumraka do svitanja izgleda mlađe u odnosu na svoje godine, ali dosad nije bilo poznato da je to zbog manjka higijene, prenosi Dejli mejl.
„Moj savet je da dobro očistite lice uveče. Ne morate se umivati, ali ga morate dobro očistiti. Ima odličnih preparata za to koliko hoćete. I još ću otkriti da se ne umivam ujutru, nikada! Tokom noći koža lica se obnavlja, regenerišu se masnoće koje su potrebne da bi koža ostala mlada”, objasnila je glumica.
Umesto higijenske aktivnosti koju upražnjava bezmalo cela planeta Salma je ponudila alternativu u vidu jutarnjeg osveženja kože odgovarajućim mlekom za lice.
izvor: RTS
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.