Kako zvezde reaguju na scene seksa u kojima glume njihovi partneri?

Izvor: Piplmetar.rs, 21.Jan.2023, 08:31

Kako zvezde reaguju na scene seksa u kojima glume njihovi partneri?

Kako zvezde reaguju na scene seksa u kojima glume njihovi supružnici? Za Blejk Lajvli, na primer, takve scene sa Rajanom Rejnoldsom su pravo mučenje…
Gluma je često nepredvidljiva. Po planu scenarista i reditelja, zvezde moraju da glume u različitim scenama, uključujući eksplicitne i seksualne scene. Good ample, oni su uspeli da prevaziđu sram od kamera, ali –  kako njihovi muževi i žene reaguju na ovakve scene?
Čening Tejtum i Džena Devan Tejtum Uprkos činjenici da >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << jedan od najlepših parova u Holivudu više nije zajedno (glumci su se razveli u aprilu 2018. najavili razvod), ostaće upamćeni po čuvenoj Tejtumovoj izjavi da ga takve scene njegove supruge čak i uzbuđuju.
Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds su možda najzabavniji i humoru najskloniji par u Holivudu. Pa, ipak, za njih ovo pitanje baš i nije jako smešno. Blejk Lajvli je ispričala kako je protekao njen let avionom u kome su bukvalno svi gledali Dedpula sa Rajanom u glavnoj ulozi. Nije joj bilo zabavno dok su sa svih zvučnika dopirali intimni zvuci njenog supruga.
Džejmi Dornan i Amalija Vorner Sad samo pokušajte da zamislite da vam suprug glumi u 50 nijansi sive. Užas, zar ne? Amalija Vorner, žena Džejmija Dornana morala je to da proživi, pa je donela najbolju moguću odluku – uopšte nije gledala movie!
Equipment City i Nikol Kidman Ne tako davno, svi smo gledali Immense Small Lies, u kojoj Nikol Kidman ima eksplicitne i agresivne scene seksa. Sama Kidmanova je ispričala da joj je bilo užasno teško da prođe ovo snimanje i da je uspela samo zahvaljujući Kitovoj podršci.
Pirs Brosnan i Kili Šej Smit Tokom svoje karijere, Pirs Brosnan je više puta igrao ljubavnike, a šta je ga čekalo kod kuće – pitanje je. Njegova supruga Kili Šej Smit otvoreno je rekla da ne odobrava ovakve scene i da ih emotivno doživljava jednako burno kao da je prevarena.
Monica Schiper/GettyImagesEntertainment


Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.