Kako znaš da su raskinuli? Otpratio ju je...

Izvor: Mondo, 29.Dec.2018, 06:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako znaš da su raskinuli? Otpratio ju je...

U današnje vreme društvenih mreža, ovo su jasni pokazatelji da neko više nije u prijateljskim odnosima!

Nekadašnji član grupe One Direction Zejn Malik i svetski poznata manekenka Điđi Hadid raskinuli su u martu ove godine dvogodišnju vezu, ali se nakon mesec dana ekspresno i pomirili.

Pevač je tom prilikom stopirao i objavljivanje pesme "Let Me" koja je trebalo da govori o raskidu sa lepoticom. Tada je takođe bila vest da je Zejn obrisao Điđi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa društvenih mreža.

Izgleda da mu je ovo glavni način da pokaže svetu da više nije u vezi, pošto je pevač sada ponovo otpratio manekenku na Instagramu!

Fanovi su to odmah primetili i počeli oboje da zasipaju pitanjima u komentarima kako bi došli do saznanja da li je vezi stvarno kraj ovog puta.

Toliko su uspeli da izdrže... (FOTO)

Ni Zejn, ni Điđi se još uvek nisu oglasili povodom ovoga, ali ona i dalje nije obrisala zajedničku fotografiju koja se nalazi na njenom profilu.

View this post on Instagram

flyin home to my happy place ❤️

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Oct 21, 2018 at 4:59pm PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.