Kako učiniti seks uzbudljivijim: 7 jednostavnih načina

Izvor: Piplmetar.rs, 06.Dec.2023, 02:30

Kako učiniti seks uzbudljivijim: 7 jednostavnih načina

Ako u spavaćoj sobi više nije zanimljivo kao što je nekad bilo, vreme je da preduzmete nešto. Kako učiniti seks uzbudljivijim?
Postoji mnogo načina da se povrati strast u vezi. A sledeći su se pokazali kao veoma efikasni.
1. Isprobajte seksting Seksting, odnosno iskrena prepiska uz razmenu erotskih fotografija, služi kao odlična predigra, koja polako “zagreva” oba partnera. Možete to učiniti čak i dok sedite u susednim sobama. Da li ste ikada upražnjavali seksting? Ako >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << niste, vreme je da počnete…
2. Promenite lokaciju Ne morate čak ni da putujete ili trošite novac na hotelske apartmane. Okruženi ste mestima za seks. Raznolikost počinje odmah iza praga spavaće sobe – na kuhinjskom stolu, pod tušem ili čak na širokoj prozorskoj dasci.
3. Posetite zajedno seks šop Možda vam je bilo neprijatno da ovo uradite sami. Ali zajedno možete uživati! Nakon detaljnog proučavanja asortimana i kupovine, važno je da se ne zaustavite. Iskoristite sve te seksi igračke bar na jedno veče.
4. Izaberite drugo vreme Seks je prvenstveno vezan sa veče i noć. Ali do ovog trenutka mnogi se osećaju umorno, posebno nakon napornog dana na poslu. Ali ujutru, nakon dobrog sna, seks može doneti mnogo više zadovoljstva i koristi. Veruje se da nas jutarnji seks čini produktivnijim, poboljšava imunitet i može da zameni teretanu.
5. Dodajte adrenalin Mnoge ljude nerviraju filmske scene u kojima se likovi seksaju u trenucima opasnosti – umesto da trče što brže mogu. Ni vulkanska erupcija, ni invazija zombija, ni pucnjava između dilera droge ne mogu sprečiti ljubavnike da se udruže u ekstazi. I ovo nije samo izum ludih scenarista!
Rizik je zaista uzbudljiv. Ni na koji način vas ne ohrabrujemo da jurite orgazam u automobilu koji juri 100 km na sat. Lako je podići nivo adrenalina čak i kod kuće ako postoji opasnost da vas uhvate gosti ili rođaci.
6. Investirajte u donje rublje Samo isprobavanje i kupovina donjeg veša deluje uzbuđujuće. Organizujte striptiz veče za partnera i pokažite mu šta ste to novo kupili.
7. Napravite romantičnu atmosferu Redovan seks između večere i spavanja brzo se pretvara u rutinu. Romantična večera, sveće, spori ples – sve ovo i dalje funkcioniše, iako je staro koliko i planine.
PeopleImages/gettyimages.co.uk


Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.