Kako su društvene mreže promenile muškarce

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2020, 07:37

Kako su društvene mreže promenile muškarce

Šta je zajedničko za sportiste, glumce, pevače, gejmere, internet zvezde... Odgovor nam je ispred nosa - izgled. Lice, pre svega.

Nekada nije bilo važno da li ste se među svetom pojavili sa “tek sam se probudio” frizurom ili neuredne brade. Bilo je tu svega i svačega, dovoljno da vas roditelji kao dete plaše: Pojedi boraniju ili će te Stole u zadruzi ošišati kao fudbalera reprezentacije El Salvadora sa Svetskog prvenstva 1982. godine. Ako ne znate kako se češljao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Oskar Gustavo Gerero, bolje vam je da tako i ostane.

Sa razvojem fudbala i kod igrača se razvila želja da izgledaju lepo. Treniraš naporno, lomiš se četiri godine da se sa reprezentacijom plasiraš na Mondijal i onda te neki klinac zalepi pod brojem 547 u album kao nekog “smešnog lika”. Za čitav život. Niko čak i ne želi da te ima za menjanje duplikata.

Društvene mreže su odradile veći deo posla i muškarcima je postalo bitno. Nekada smo odmah prvu sliku kačili na Fejsbuk i Instagram, ali ne više. I, to je super. Moderni muškarci su se oslobodili i konačno brinu o svom izgledu, bilo da ste tinejdžer ili, tako da kažemo, u najboljim godinama.

Čak i ako nismo javne ličnosti, danas smo mnogo više “u programu” nego pre samo nekoliko godina. Stalno smo onlajn, bilo da je u pitanju obično grupno četovanje ili igranje video igara sa društvom. Svi vas vide. A, prvi utisak je bitan. Najvažniji deo onog što jesmo i ko smo, postala je brada. Ona nam pomaže da se izrazimo, da budemo originalni, da nekoga zainteresujemo, privučemo... Brada je praktična jer možemo da je brzo menjamo. Ako nam se posle nekoliko dana ne svidi, brijač u ruke i problem je rešen.

Tako smo došli i do važnog pitanja: Kako da izaberemo dobar brijač? Ranije se u porodicama nasleđivala tehnika, tako da su prve mašinice koje smo koristili bile kao zamke za medveda. Čupale su dlaku po dlaku, pa je brijanje i često bilo začinjeno suzama. Lepota mora da boli.

Bogami, više ne! Tu je sada novi, hibridni uređaj za brijanje/trimovanje – OneBlade, kojim Philips donosi revoluciju u brijanju brade. Više gedžet, nego klasičan uređaj, OneBlade je praktičan i jednostavan za korišćenje, tako da je idealan za mlade koji tek ulaze u svet odraslih.

Koje su prednosti OneBlade? Prvo, brije bilo koju dužini brade. OneBlade prati konture lica i lako se probija čak i kroz gustu, dugačku bradu, podrezujući svaku dlačicu ravnomerno. Drugo, oštrice briju sa obe strane tako da se uređaj prilikom brijanja može povlačiti i na gore i na dole. Znači nema više prebacivanja iz ruke u ruku i pravljenja faca pred ogledalom - OneBlade “vozite” licem kako vama odgovara. Da bi se izbegla dosadna iritacija, na zaobljenim oštricama se nalazi glatki premaz.

Philips već decenijama prati promene kod muškaraca i trudi se da ispuni sve njihove želje. OneBlade trimuje, brije i oblikuje bradu, možete da se brijete na suvo ili mokro, sa ili bez pene, čak i dok se tuširate jer je uređaj vodootporan.

Zavisno od modela, baterija može da podrži rad od 45 do 90 minuta dok punjenje, zavisno od modela traje od osam sati kod osnovnih, do samo jedan sat kod PRO modela.

Zbog svega, u Philips kažu da ovo nije brijač. Ovo je OneBlade. Odvojte samo nekoliko minuta i uverite se sami!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.