Kako se oblače dame: Pogledajte kako to radi Eva Longorija

Izvor: Piplmetar.rs, 17.Jan.2024, 19:31

Kako se oblače dame: Pogledajte kako to radi Eva Longorija

Tanka je granica između provokativnosti i vulgarnosti, a prava dama zna kako da balansira. A kako se oblače dame najbolje učimo od Eve Longorije.
Šta mislite o trendu izloženog grudnjaka? Kontroverzno, šik ili jednostavno ludo? Šta god mislili o tome, slavne dame neće se odreći autfita koji uključuje i izloženi grudnjak. A ako želite da izgledate seksi i provokativno, ali ne i jeftino i vulgarno, pogledajte najnovije izdanje Eve Longorije. Ovako izgleda prava dama.
Kako se >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << oblače dame: Eva Longorija u najboljem izdanju
Pogledajte samo kako izgleda Eva Longorija, koja je bez stida prihvatila trend izloženog grudnjaka na crvenom tepihu na BAFTA čajanki 2024. na Beverli Hilsu u subotu.
Umesto da ide na slojevit izgled sa grudnjakom koji viri iz dekoltea njene haljine à la Sydney Sweeney i Scarlett Johansson u Kanu, Longorija je, umesto toga, u potpunosti izložila svoj crni grudnjak.
Prelepa glumica obukla je balkonet crni grudnjak, bez bretela, ispod raskošne, izvezene crne košulje dugih rukava, zakopčane do grla. Košulju je upasala u seksi crnu svilenu midi suknju sa prozirnim čipkastim panelima i cvetnim detaljima na pojasu. Autfit su upotpunili dijamantski prstenovi i mrežaste crne pumpe.
Što se tiče šminke, Eva je i ovaj put odabrala smokey eyes i ružičasti karmin, a svoju prelepu kosu je sakupila u nisku punđu.
Još jedan perfektan stajling Ranije istog dana, Longorija je nosila još jedan damski autfit za slavljeni branč — koji je priredila glumica Ariana DeBose — u čast njenog rediteljskog debija Flamin’ Hot. Međutim, ovog puta njen donji veš je bio u potpunosti sakriven ispod gole haljine koja grli figuru i koja je imala lažni dekolte, nabore na poprsju i vešt geometrijski uzorak.
Prepuštajući haljini da govori sama za sebe, Eva je dodala minimalne aksesoare – glomazne zlatne alke i braon špicaste štikle. I oovg puta je, kao i uvek bila perfektno našminkana. Odabrala je šminku u smeđim i nude nijansama koja je savršeno ispratila damski autfit.
Monica Schipper/Getty Images Entertainment
Nastavite da čitate
?>



Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.