Izvor: Blic, 06.Maj.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako oženiti princezu

Kako oženiti princezu

Pre desetak dana u Americi je emitovan rialiti šou 'Oženio sam se princezom' ('I married a princess') čiji su glavni junaci Katarina Oksenberg, kćerka Jelisavete Karađorđević, i njen suprug, glumac Kasper van Dien.

Ovaj rialiti šou emitovan je u dve polučasovne epizode, i ideja producenata bila da kamere zavire u Katarinin i Kasperov dom u kome oni žive sa svojom decom. Naime, Van Dien iz prvog braka ima dvoje dece, Kapija (11) i Grejsi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << (8), Katarina, takođe iz prvog braka, ima ćerku Indiju (13), dok njih dvoje zajedno imaju dve kćerke, Maju (3) i Selest (1). Emisija je najavljivana kao moderna bajka, zato što je Katarina princeza, a i pojavljivala se u seriji 'Dinastija', dok je Kasper najpoznatiji po filmovima 'Svemirski vojnici' i 'Uspavana dolina'.

- Kada se skinu krune i limuzine otkotrljaju dalje, ostajemo samo mi - pelene i druge sitnice. Mi smo veoma otvorena porodica, ali kada balansirate između zahteva Holivuda, roditeljstva i kraljevske porodice, nikada ne možete da predvidite šta će se sledeće desiti - kaže Kasper.

- Volimo da budemo roditelji, i ne ustručavamo se da probamo različite ideje, samo da bismo uspeli da sve stvari dovedemo u red. Srećom, humor nas uvek spasava! - ispričala je Katarina Oksenberg.

'Oženio sam se sa princezom' prikazuje jedan tipičan dan u porodici Katarine i Kaspera u njihovoj luksuznoj kući u Malibuu. Gledaoci su tako upoznali najstariju Indiju koja ide na časove glume, malu Maju čija je omiljena reč 'ne' i koju mama zove 'malim Napoleonom', Kapija, kao jedinog dečaka među sestrama i, naravno, bebu Selest koja se svima osmehuje.

Bez obzira na to da li se radi o modernoj bajci ili ne, ovaj šou nastoji da pokaže Kaspera i Katarinu kao roditelje koji, kao i svi drugi ljudi, imaju mnogo problema u vaspitavanju svoje petoro dece.

Takođe, u emisiji je prikazano kako Katarina konsultuje svog feng-šui eksperta, razgovara sa susedima i drugim poznatim ličnostima, a verovatno najzanimljiviji deo programa jeste scena u kojoj svi članovi porodice čoporativno ispituju kandidatkinje za novu dadilju... A. Novaković

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.