Kako je Ronaldo razbesneo sve?

Izvor: 011vodič.com, 24.Sep.2019, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je Ronaldo razbesneo sve?

Posebno veče za Lea Mesija. Argentinac je po prvi put u karijeri dobio FIFA “The Best” nagradu, koja se u poslednje tri godine dodeljuje za najboljeg igrača sveta, a svemu tome nije prisustvovao Kristijano Ronaldo koji je bio u najužem izboru za dobijanje ovog priznanja za 2019. godinu.
Na meču Monako – Nica, naša kladionica nudi kvotu 2.38 za igru X2&2+.
Opravdanje za nedolazak na svečanu ceremoniju u Milanu mogla bi da bude Ronaldova povreda, ali naravno ima >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i onih koji sumnjaju da je u pitanju nešto drugo.
Ronaldo se ubrzo posle dodele nagrada oglasio na Instagramu, fotografijom na kojoj je zavaljen u krevet, u društvu sina, a sve je ”začinio” porukom:
Strpljenje i upornost dve su karakteristike koje razlikuju profesionalno od amaterskog. Sve što je danas veliko počelo je od malog. Ne možete uspeti baš sve, ali učinite sve što možete kako biste ostvarili svoje snove. I imajte na umu da nakon noći uvek dođe zora – napisao je Ronaldo.


The post Kako je Ronaldo razbesneo sve? appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bogdanović među 100 najboljih u NBA, evo i na kom mestu

Izvor: 011vodič.com, 24.Sep.2019

Najbolji strelac Svetskog prvenstva u košarci Bogdan Bogdanović ušao je na ESPN-ovu listu najboljih igrača najbolje košarkaške lige sveta.. Na meču Monako – Nica, naša kladionica nudi kvotu 2.38 za igru X2&2+.. On se našao na 74. mestu, a ESPN je za sada objavio samo listu od 100. to...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.