Kako je Jovana Jeremić završila u Ivanovićevoj emisiji

Izvor: 011vodič.com, 16.Feb.2021, 12:47

Kako je Jovana Jeremić završila u Ivanovićevoj emisiji

Humorista i voditelj Ivan Ivanović, prikazao je u svojoj emisiji „4 i po muškarca“ segment iz jutarnjeg programa televizije Happy, na kojoj voditeljka programa, Jovana Jeremić, prekida svog sagovornika i „zabranjuje“ da se vređaju kolege novinari, bez obzira na to na kojoj televiziji rade.
Ivanović se našalio, ali i ozbiljno zahvalio voditeljki jutarnjeg, koja je bez obzira na uređivačku politiku medija na kome radi stala u odbranu svojih kolega.
On je prikazao insert >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << iz jutarnjeg programa u kojem Jovana Jeremić lupa šakom o sto i prekida svog sagovornika.
“Moje kolege, bez obzira da li su na ovoj televiziji, na Pinku, Prvoj, N1, ili Novoj, ne sme niko da dira u mom prisustvu, jer ja svoje kolege poštujem”, rekla je Jovana Jeremić, između ostalog.
Nakon prikazanog klipa, Ivanović se obratio kroz smeh.
“Hvala Jovana, hvala srce što nas braniš, volimo te, puštaćemo te redovno u ovoj emisiji”, rekao je Ivanović nakon inserta.
Kako je to izgledalo, možete pogledati na 24. minutu u videu.
Nova.rs

The post Kako je Jovana Jeremić završila u Ivanovićevoj emisiji appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.