Kako je Dragana Šarić postala Bebi Dol (FOTO)

Izvor: Mondo, 13.Apr.2017, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je Dragana Šarić postala Bebi Dol (FOTO)

Pop pevačica je otkrila na koji način je dobila svoje jedinstveno umetničko ime.

Pevačica Bebi Dol (pravo ime Dragana Šarić) otvorila je dušu u emisiji "Rada sam" i u okviru Noćnog programa Pink televizije osvrnula se na svoje tinejdžerske dane, ali i sam početak svoje muzičke karijere.

Bebi Dol - za sve je kriv "Mustafa"

"U moje vreme je bilo sramota da se eksponiraš, da se od svoje ekipe na bilo koji način izdvajaš", započela >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je priču Bebi Dol, a onda ju je voditeljka Rada Radenović prekinula, budući da ju je veoma zanimalo kako je pevačica dobila svoje neobično umetničko ime.

Bebi Dol za MONDO TV: Završila sam školu za ovo, nisam došla sa poljane

"Jedne noći kada je trebalo osmisliti omot za moj singl, došlo je to Bebi Dol kao ime i prezime. Srđan Šaper (osnivač benda Idoli) je smislio ime, on je bio 'kum'", otkrila je pevačica koja je, takođe, otkrila da su članovi grupe Bijelo dugme prema njenom mišljenju najveće muzičke zvezde na ovim prostorima, prenosi "Pink.rs".



Izvor: YouTube



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.