Kako izgleda savršena žena

Izvor: Dzungla.org, 13.Maj.2012, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako izgleda savršena žena

Savršena žena bi morala da ima bademaste oči Izabel Ađani, gustu i nestvarno sjajnu kosu Eve Longorije...

DA li ste se ikada zapitali kako pripadnice nežnijeg pola zamišljaju savršenu ženu? Verovatno pretpostavljate da dame, kada treba da ocene druge žene, imaju mnogo strože kriterijume od muškaraca. Ako to mislite, u pravu ste...
Prema rezultatima istraživanja, koje je objavio popularni francuski ženski magazin „Avantaž“, najsvršenija žena na svetu pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << svega bi trebalo da izgleda kao da je upravo sišla sa scene ili filmskog platna. Ona bi morala da ima bademaste oči Izabel Ađani, gustu i nestvarno sjajnu kosu Eve Longorije, sočne usne koje mame na poljubac poput Anđeline Džoli, nežnu i baršunastu kožu Eve Mendes, zatim duge, kao izvajane noge glumice Šarliz Teron, grudi savršenog oblika Monike Beluči i bujnu zadnjicu pevačice Bijonse.
Ali to nije sve... Autore ove ankete iznenadili su i odgovori u vezi s karakterom ove potencijalno savršene žene. Čitateljke su postavile gotovo nedostižne kriterijume. Po njima, savršena žena bi trebalo da poseduje slobodan duh, obrazovanje i inteligenciju slavne Simon de Bovoar, empatiju, smernost i velikodušnost Majke Tereze i, ni manje ni više, nego Madoninu neiscrpnu energiju. I kao da sve te osobine nisu dovoljne, ovaj model ženske savršenosti trebalo bi da bude finansijski nezavisna osoba, sposobna da svojim radom izdržava i sebe i porodicu, ali da pritom ima dovoljno vremena da redovno kuva, vodi brigu o kući, kao i da s mnogo ljubavi i žara ispunjava svoje bračne obaveze. Ovakvi odgovori zasigurno će se dopasti većini muškaraca kojima ostaje samo da otkriju da li takvo biće uopšte postoji?
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.