Kako da se opustite posle napronog dana?

Izvor: Prva.rs, 23.Mar.2015, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da se opustite posle napronog dana?

U poslednje vreme sve česće padate u depresiju i zatvarate se u sebe, mislite da ne postoji način da se to popravi i dane provodite u krevetu ispred TV-a. Pravo je vreme da se toga rešite i da okrenete drugi list u svom životu.
Trudite da sebe preterano ne opterećujete i da skrenete misli sa skorašnjih događaja, mislite na nesto lepo sto će vas smiriti i relaksirati. Možete posetiti neki od spa centara u kome ćete se opustiti i koji će vam odvući pažnju sa svega. Pustite mašti >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << na volju, neka ona bude kreator vašeg sveta i neka sve bude lako i jednostavno. Tako će vam dana sigurno biti lepši i sigurno manje bolan.
Takodje, savetujem vam popodnevnu šetnju sa nekom osobom koja vam je draga i koja će vam pružiti kvalitetan savet koji će vas utešiti i podstaći da prevazidjete svoje trenutno stanje.
Obavezno pustite muziku koju volite, plešite ispred ogledala, pevajte imitirajući svoju omiljenu zvezdu. To će vam sigurno skrenuti misli sa svakodnevnih loših dešavanja.
Knjiga jeste jedan od najboljih prijatelja i pravo je vreme da da se odreknete onog lošeg stava da su knjige dosadne. One će vas opustiti, odvesti vas u neke nove svetove, upoznaće vas s likovima koji sigurno imaju veće probleme od vaših i zasigurno će vas oplemeniti.
Ukoliko volite sport, idite u obližnju teretanu ili obiđite nekoliko krugova po kraju. Videćete da će vam napetost biti veoma smanjena i da ćete se osećati veoma bolje.
Smanjite stres, jer bliži se Nova godina i u nju treba da uplovite srećni i zadovoljni sa lepim željama. Zaobidjite boli tugu jer za njih nema mesta u vašem životu. Radite stvari koje volite i koje vas čine srećnim tako će te se rešiti svega što vam sveta. Vi upravljate svetom, vašim životom i ljudima koji vas okružuju, tako da za one koji ga kvare nema mesta.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.