Kako da iskoristite šminku kojoj je istekao rok

Izvor: Press, 07.Mar.2015, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da iskoristite šminku kojoj je istekao rok

Neke devojke jedva čekaju da bace staru šminku i bace se na kupovinu nove, a neke vole da svaki proizvod iskoriste do kraja. Ovo je tekst za te druge.
Karmin
Uzmi malo starog karmina i stavi ga na kašičicu. Lagano je zagrej upaljačem na nekoliko sekundi kako bi se ruž rastopio, a zatim ga pomešaj s balzamom za usne i stavi u zasebnu posudicu s poklopcem. Dobit ćeš balzam u boji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Maskara
Maskaru moraš da baciš nakon tri meseca, ali uvek sačuvaj četkicu. Njome možeš da češljaš obrve, da nanosiš ricinusovo ulje na trepavice ili da je koristiš kao uvijač za trepavice.

Senka za oči
Senku za oči kojoj je prošao rok izmrvi, pažljivo ubaci u bočicu prozirnog laka za nokte i dobro promešaj. Dobićeš super novu boju za nokte.
Olovke za oči i usta
Stare olovke za oči i usta možeš koristiti kao obične olovke u projektima po kući. S njima možeš pisati po zidu, crtati po papiru...

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.