Izvor: Blic, 24.Maj.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kajli Minog se (ne) udaje?

Kajli Minog se (ne) udaje?

Iako su prošle nedelje brojni tabloidi objavili da se Kajli Minog udaje za svog dečka, francuskog glumca Olivijea Martineza koji je 'džepnu Veneru' navodno zaprosio čim je čuo da joj je otkriven rak dojke, tu vest je demantovao menadžment poznate pevačice. Teri Blejmi, portparol Kajli Minog, izjavio je da 'nije bilo prosidbe kao i da Kajli ne planira udaju u skorije vreme'. U međuvremenu, Martinez sve vreme provodi uz Kajli koja se oporavlja nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << operacije raka dojke, bez obzira na veliki pritisak holivudskih producenta koji insistiraju da se Olivije vrati u Los Anđeles i nastavi sa snimanjem filma 'The Snow Goose'.

Takođe, tračerski magazini tvrde da Kajli i Olivije žele da dobiju dete što pre, ali beba će morati da sačeka, bar dok se pevačica ne oporavi. A. N.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.