Kaja zakuvala čorbu Džunioru Džeku, ali bukvalno (FOTO)

Izvor: S media, 08.Avg.2012, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaja zakuvala čorbu Džunioru Džeku, ali bukvalno (FOTO)

S obzirom na to da njen dragi nije Srbin i ne poznaje naše specijalitete, pevačica će morati da ga upozna sa svim čarima domaće kuhinje. I dobro je počela!

Kaja se na Tviteru pohvalila fotkom na kojoj možemo da vidimo čorbu koja se Džeku oćigledno dopala. Znamo da se do muškog srca stiže preko stomaka. S obzirom na to da mu je srce već osvojila, ova čorba je tek da utvrdi svoje mesto u njemu.

*** Još jedno jezivo izdanje nekadašnjeg slatkiša >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << iz filmova "Sam u kući"

*** Šta to Džej Lo radi sama na klupi?!

*** Muž Seke Aleksić dobija rogove zbog situacije u kojoj su se našli!

*** Blago njemu: Devojka popularnog fudbalera "ubija" izgledom

Izvor: S media, Foto: Twitter

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Kaja začinila čorbu Džeku, ali stvarno

Izvor: Kurir, 08.Avg.2012

Pevačica je na Tviteru postavila fotku na kojoj se vidi lonac pun čorbe koja se Džeku i više nego dopala dopala..Ljubav na usta ulazi. Staru narodnu poslovicu Kaja je dobro zapamtila i primenila na Džunioru Džeku.  Budući da svetski di-džej ne poznaje naše specijalitete, pevačica je odlučila...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.