Kaja: Udajem se za Uroša

Izvor: Blic, 18.Apr.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaja: Udajem se za Uroša

Popularna pevačica Katarina Ostojić Kaja uskoro će se udati za perspektivnog košarkaša Uroša Duvnjaka! Kaja i Uroš su u vezi već tri meseca i nedavno su odlučili da izgovore sudbonosno „da”.

- Ljubav cveta. Nikada mi nije bilo lepše u životu. Na ljubavnom planu sam se potpuno ostvarila. Uroš i ja se divno slažemo, volimo se, mazimo se i pazimo, već mesec dana živimo zajedno, nedavno smo se verili i odlučili da se uzmemo. Udajem se! - otkrila je za „Blic” >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kaja, koja nije želela da do detalja prepriča kako je izgledao sam čin veridbe, ali naglašava da je bilo veoma romantično.

- Još nismo odredili datum, ne znam ni ko će mi biti kuma" Ma, sve je došlo nekako spontano - kaže Kaja koju je Uroš za ova tri meseca potpuno oborio s nogu.

- Baš sam se zaljubila. Mislim da je to ono pravo. Neprestano smo zajedno, ne razdvajamo se. Baš se volimo. Kod Uroša mi se sve sviđa - od ponašanja, razmišljanja" do izgleda - ističe Kaja koja ga je, podrazumeva se, upoznala i sa roditeljima, a oni su se oduševili.

- Svi moji ga vole. I mama i tata. I ćerkica Nikolina - kaže ushićeno Kaja.

Uroš je donedavno igrao za Radnički iz Kragujevca (pre toga i za FMP iz Železnika i Vojvodinu), ali se pre mesec dana vratio u rodni Beograd, te se uselio kod Kaje, a trenutno čeka na transfer u inostranstvo. Uroš i lepa crnka su se upoznali pre nekoliko meseci u jednom beogradskom noćnom klubu.

- Upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja u klubu u koji on skoro nikada ne ide nedeljom, a baš se zadesilo da te nedelje bude tu kada i ja. Sasvim slučajno smo se upoznali. To je bila ljubav na drugi pogled. Pala sam na njega posle drugog viđanja jer smo se pre toga čak tri nedelje svakodnevno dopisivali SMS- om.

Nastup sa OT bendom

Kaja će biti specijalni gost na koncertima studenata „Operacije trijumf” 19. i 20. aprila u „Sava centru”.

- Na koncertu ću zajedno sa momcima iz OT benda otpevati pesmu sa „Beovizije” „Blagoslov za kraj”, ali biće tu još nekih iznenađenja - priča popularna pevačica koja svakog petka peva u beogradskom klubu „Rich”, a uskoro će, sa početkom letnje sezone, nedeljom nastupati i na splavu „Blejvoč”.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.