Kaja: Ne zanima me Skaj

Izvor: Blic, 15.Jul.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaja: Ne zanima me Skaj

Par iz kuće „Velikog brata", reper Đorđe Miljenović alijas Skaj Vikler i pevačica Katarina Ostojić Kaja raskinuli su posle tri meseca uzbudljive i pomalo uzburkane ljubavi. Skaj je viđen u Novom Sadu kako na „Egzitu" grli nepoznatu brinetu.



Skaj i anonimna devojka su se tokom prve večeri festivala držali za ruke, bili su nerazdvojni, a razdvojili su se samo kada je Skaj zajedno sa Ajsom i Timbetom održao poslednji koncert grupe „Bad Copy". >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Posle koncerta, otišli su u nepoznatom pravcu.

Kaja koja dane provodi poslovno u Beogradu, nije bila šokirana ovom činjenicom i ispričala je za „Blic" da su se njihovi putevi razišli i pre „Egzita", te da Skaj može da radi šta hoće.

- Nemam komentar na to što radi, jednostavno meni i Skaju su se putevi razišli. Mi smo se rastali i pre „Egzita" - otkriva Kaja i dodaje da uopšte nije povređena time što je Skaj našao drugu devojku.

- Ja sam potpuno okej. Ovo me uopšte nije uzdrmalo. Imam svoj život i uvek sam bila previše svoja da bih se obazirala na druge.

Bivši par je imao u planu neke zajedničke poslovne projekte, pripremali su ljubavni duet, Skaj je radio na Kajinom novom albumu, a zajedno su pevali i na koncertnoj turneji predstojećeg muzičkog šoua „Operacija trijumf". Kaja kaže da će se poslovna saradnja sa Skajom najverovatnije nastaviti.

- Za sada još ništa ne znam. Ali, ja sam potpuno za tu poslovnu saradnju s njim, nemam nikakvih problema da sarađujemo. Ma, čak bih mogla i da se družim s njim. Njegov privatni život me ne zanima - iskrena je Kaja.

Ovom raskidu najverovatnije je kumovala svađa koja se odigrala pre više od dve nedelje u Crnoj Gori. Iako je Skaj krajem juna došao u Budvu kako bi iznenadio svoju lepšu polovinu i pružio joj podršku tokom takmičenja na „Pjesmi Mediterana", euforija oko iznenađenja nije dugo trajala. Dva dana nakon njegovog dolaska, Kaja i Skaj su se posvađali i nisu se videli cela dva dana. Skaj čak nije ni prisustvovao Kajinom nastupu, ali su nesuglasice ubrzo izglađene i par je nastavio da se provodi u Budvi. Izgleda da ih taj prvi, zajednički odlazak na more ipak nije zbližio, već je situacija posle nepune dve nedelje kulminirala rastavom.

Istorijat ljubavi

23. mart Skaj i Kaja su se prvi put poljubili ispod jastuka u kući „Velikog brata"

24. mart Ajs i Skaj su svašta pričali iza Kajinih leđa, kada je izašla iz kuće Kaja nije želela ni da čuje za Skaja

30. mart Skaj je neuspešno pokušao da se pomiri

10. april Skaj se pojavio na Kajinoj proslavi sa tortom u ruci na kojoj je pisalo „Izvini". Kaja mu je oprostila

11. april Kaja i Skaj su otišli na kafu, popričali, zvanično se pomirili i postali ljubavni par

8. jun Kaja priznala da joj je divno u vezi sa Viklerom i da će pored ljubavi uploviti i u poslovnu saradnju

24. jun Kaja i Skaj su započeli koncertnu turneju „Operacije trijumf", Skaj je otkrio da radi na Kajinom novom albumu

27. jun Skaj je došao u Budvu kako bi svoju devojku podržao na takmičenju festivala „Pjesma Mediterana"

29. jun Kaja i Skaj su se posvađali, te se u Budvi nisu videli čak dva dana. Ubrzo su se pomirili

13. jul Skaj je viđen na „Egzitu" sa drugom devojkom

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.