Kada životni cilj postane PAKAO! Prodali su sve što imaju da bi krenuli na put oko sveta, ali sve je nestalo za 20 minuta (VIDEO)

Izvor: Prva.rs, 15.Feb.2018, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada životni cilj postane PAKAO! Prodali su sve što imaju da bi krenuli na put oko sveta, ali sve je nestalo za 20 minuta (VIDEO)

Pošto su na put krenuli brodom, posle samo dva dana plovidbe, udarili su u nepoznati objekat i sve izgubili za samo 20 minuta! 
Kako piše Mirror, ljubavni par je morao odmah da napusti brod, kako bi spasili živu glavu, a na kraju im je ostalo samo 90 dolara.
Sada, Taner i Niki nemaju ni posao, ni ušteđevinu niti znaju gde će živeti. Da bi brod izvukli iz vode, potrebno im je oko 10 000 dolara.
Ali oni nisu klonuli duhom. Oni ne odustaju i na budućnost i dalje gledaju samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << pozitivno, jer kako sami kažu "ne mogu tek tako odustati od našeg sna". 

Pratite nas i na Viberu!

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.