Kada vas tetovaža košta posla

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jan.2013, 03:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada vas tetovaža košta posla

Iscrtavanje tela doživljava se kao minus u poslovnom svetu. Ozbiljan problem može da se pojavi ako imate istetovirano telo, a hteli biste da radite kao policajac, manekenka ili pomorac.

Foto: ilustracija  

Dešavalo se da neke manekenke zbog tatua izgube i vrlo unosne angažmane.

 

Zato u avanturu trajnog crteža na koži nipošto ne bi trebalo uletati nepromišljeno. Čak i ako tetovirana osoba poželi da se bavi ležernijim poslom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mora da računa na eventualne probleme.

 

Tetovaža ili pirsing često se doživljavaju kao neukusni detalji koji odvlače pažnju od posla koji radite a koji bi trebalo da bude u prvom planu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Kada vas tetovaža košta posla

Izvor: Capital.ba, 05.Jan.2013

NJUJORK, Iscrtavanje tijela doživljava se kao minus u poslovnom svijetu. Ozbiljan problem može da se pojavi ako imate istetovirano tijelo, a htjeli biste da radite kao policajac, manekenka ili pomorac. ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.