Kada se probudio mamuran posle momačke večeri, nije mogao da veruje šta vidi u ogledalu (FOTO)

Izvor: BKTV News, 12.Feb.2017, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada se probudio mamuran posle momačke večeri, nije mogao da veruje šta vidi u ogledalu (FOTO)

Pogledajte šta može da vam se dogodi, ako u pijanom stanju odlučite da se istetovirate.

Stiven Laverti iz Belfasta, bio je u Šapaniji na momačkoj večeri svog rođaka, kada je u pijanom stanju doneo katastrofalnu odluku da se tetovira.

Naime, ishitreni mladić je odlučio da tetovira kapke na kojima je trebalo da piše "šta se radi"?

Njegova tetovaža ne samo da je besmislena, već je pogrešno i napisana, te je sada postala predmet raspava i različitih >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << tumačenja.

Man on stag do gets eyelids tattooed and now regrets it https://t.co/28zYQwuo4F This just makes me think of Mark's dinner party. #peepshow

"Prošla noć mi je ostala u magli. Kada sam video šta sam uradio, zažalio sam, ali sada je kasno. Samo se pitam kako ću  ovakav naći devojku", ispričao se Stiven.

Prijatelji su pokušali da ga odgovore od ove bizarne ideje, ali je Stiven posle danonoćnog pijenja bio rešen da se istetovira.

Man on stag do gets eyelids tattooed and now he regrets it #D10 https://t.co/eV0MymcwGv pic.twitter.com/FeG89ha5Ex

"U avionu su svi zurili u mene, jer se te reči vide i kad otvorim i kada zatvorim oči. Možda ću češće početi da nosim naočare za sunce", našalio se ovaj mladić.

Severna Koreja tvrdi: Proizveli rakiju koja ne izaziva mamurluk‘

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.