Kada mu je umrla supruga, zasadio je 6.000 drveća - 17 godina kasnije, otkrivena je njegova TAJNA u šumi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2021, 10:31

Kada mu je umrla supruga, zasadio je 6.000 drveća - 17 godina kasnije, otkrivena je njegova TAJNA u šumi!

Jedinstvena poseta ljubavi.

Dženet i Vinston Haus su se voleli onako kako mnogi mogu samo da sanjaju. To je bila ljubav na prvi pogled, i rasla je sa svakim novim danom. Venčali su se 1962. godine, i preselili se na imanje u Engleskoj.

Ubrzo nakon što su se preselili, Dženet je dobila sina. Ljubav je sve više rasla, sin je bio zdrav i imali su savršen život. Ali u jednom trenutku, sve se samo srušilo.

Posle više od 30 godina braka, Dženet je odjednom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napustila ovaj svet. Vinstonova srodna duša je umrla od srčanog udara sa samo 50 godina. On je bio slomljen, a njihov sin nije znao kako da nastavi život bez majke.

Nekoliko meseci posle tog gubitka, Vinston je dobio ideju. Odlučio je da napravi mesto koje će on i njegov sin moći pojećivati kada im je teško.

Počeo je da sadi drveće, i zasadio je 6.000 stabala. Posle 17 godine, na poljani među drvećem koje je izraslo, pojavilo se veliko srce...

Sedamnaest godina, niko nije mogao da vidi rezultat njegovog rada. A kada je drveće poraslo, na poljani se ukazalo veliko srce...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.