Kad su videli šta je NASTAVNICA OBUKLA, učenici su bili ZABEZEKNUTI! Odmah posle časa, fotke su OBIŠLE CEO SVET

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Dec.2019, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad su videli šta je NASTAVNICA OBUKLA, učenici su bili ZABEZEKNUTI! Odmah posle časa, fotke su OBIŠLE CEO SVET

Svaka čast za trud i kreativnost!

Nastavnica Veronika Dukju koja se potrudila da vizuelizuje svoju lekciju iz anatomije oduševila je hiljade korisnika društvenih mreža, na kojima su se proširile fotografije sa njenog časa.

Veronika, koja radi kao nastavnica već petnaest godina, obukla je kostim koji pokazuje raspored organa i mišića u telu čoveka, shvativši da njeni mladi učenici imaju poteškoća u shvatanju gradiva.

Ponosni suprug nastavnice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << objavio je fotografije svoje žene na Tviteru, sa sledećim satusom:

Kreativnost u nastavi! pic.twitter.com/6KEaUeBY4W

— FikoR (@FikoR87) December 24, 2019

"Veoma sam ponosan na ovaj vulkan ideja, kojeg, na moju sreću, imam za suprugu. Danas je objasnila ljudsku anatomiju učenicima na veoma originalan način. I klinci su totalno poludeli. Sjajna Veronika!"

Njegov post privukao je više od 65.000 lajkova, a slika je nastavila da se širi mrežom i privlači veliki broj pozitivnih komentara.

Odlično, spektakularno, inteligentno, bili su neki od epiteta kojima su korisnici opisivali Veronikin potez.

- Treba nam više nastavnika sa ovakvom strašću - glasio je jedan od komentara.

Veronika predaje nauku, umetnost, engleski i španski, a za portal Bored Panda otkrila je da je kostim za čas anatomije pronašla u onlajn prodavnici, i da joj je odmah palo na pamet da proba da ga upotrebi u nastavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.