Kad nisam pred kamerom, na njivi sam!

Izvor: Mondo, 12.Okt.2018, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad nisam pred kamerom, na njivi sam!

Glumica otkriva da slobodnog vremena skoro i da nema, jer je odlučila da se posveti i proizvodnji organske hrane.

Marija Petronijević koju ćemo uskoro gledati u komediji "Šifra Despot" kaže za "TV Novosti" da se uželela kamere i da se raduje nastavku saradnje sa Radošem Bajićem.

"Previše je subjektivnog u mom doživljaju uloge koju igram, pa ne bih da usmeravam gledaoce. Oni će kroz seriju svakako otkriti sve. Ne samo o mom liku, već i to koliko su situacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koje obrađujemo realne", kaže glumica.

Ona otkriva da slobodnog vremena skoro i da nema, jer kada nije ispred kamera, bude na njivi.

"Ako nešto vremena ostane, čitam neku stručnu literaturu koje se tiče proizvodnog procesa. Tako su mi ove godine glavni sportovi, okopavanje, plevljenje, šišanje, sađenje, podsađivanje i branje".

Podsetite se MONDO TV priča o seriji "Šifra Despot"



Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.