Kad najseksi žena na svetu ide u WC, to izgleda ovako

Izvor: Blic, 27.Apr.2016, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad najseksi žena na svetu ide u WC, to izgleda ovako

Znate je kao zvanično najseksepilniju ženu na svetu 2015. godine. Videli ste je potpuno golu, u svim mogućim pozama, sa raznim bojama kose - i svaki put vam se sve više sviđala. Ovog puta je rešila da ode korak dalje i pokaže kako izgleda kada ide u WC.

Emilija Klark, koja je prošle godine na oduševljenje fanova proglašena za najseksepilniju ženu na svetu, na svom Instagramu je jako aktivna i deli neke detalje koje bi većina radije sačuvala od očiju javnosti.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />Kao, na primer, odlazan u WC u večernjoj toaleti.

Ona je uz ovu fotku postavila komentar kako joj je potrebna mala pomoć zbog velike haljine, uz šalu da je "ovo crveni tepih propustio".

Naravno, većina fanova se slatko ismejala, jer se na slici ne vidi ništa što ne bi trebalo, što je Klarkovoj dalo vetar u leđa - i nastavila je da objavljuje razne intimne detalje. Poput fotografije svojih nimalo privlačnih stopala - pogledajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.