Kad Branka Katić stane na crveni tepih - holivudske dive mogu samo da potonu u njega

Izvor: Blic, 12.Sep.2015, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad Branka Katić stane na crveni tepih - holivudske dive mogu samo da potonu u njega

Dok priželjkujemo da Branku Katić što pre vidimo ponovo i u nekom domaćem ostvarenju, sa svetske filmske scene stižu vesti o njenim novim angažmanima, ali i fotke koje pokazuju da je popularna glumica prava diva.

Branka Katić igra u filmu "Apsurdni eksperiment" Boška Ilića čija je premijera planirana za 2016. i to sa "starom ekipom" - u glumačkom timu su i Nebojša Glogovac, Žika Todorović, Mirjana Karanović, Miki Manojlović, Nikola Đuričko...

To u startu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nagoveštava filmski hit kakav iščekujemo, a u međuvremenu, Branka Katić pojavljuje se u nekoliko epizoda serija "Američka odiseja", "Tihi svedok"... Ali i u prošlogodišnjem blokbasteru "Kapetan Amerika - Zimski vojnik".

A kako Branka izgleda kada prošeta crvenim tepihom, saznajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.